Honorarer og tilskud

Kiropraktorerne på RygCenter Hillerød har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Hvilket betyder, at alle vores patienter modtager økonomisk tilskud. Dette gælder for både henviste og ikke henviste henvendelser. Husk dit sygesikringsbevis, da dette er dokumentation for, at du kan modtage tilskud.

Honorarer efter tilskud

Førstegangsbesøg

342,- til 566,-

Opfølgende konsultation

184,- til 296,-

Røntgen fotografering (første gang)

399,-

Supplerende røntgen fotografering

200,-

Ultralydsscanning (undersøgelse + scanning)

381,-

 

Se samtlige honorarer og tilskudsordning på 
http://www.kiropraktor-foreningen.dk/upl/files/5/speciale_53_01_10_2008.pdf

Tilskud fra ”Danmark”

Sygeforsikringen Danmark giver alle medlemmer tilskud til kiropraktisk behandling. Klik ind på www.danmark.dk for mere information og takster. Klinikken kan sende dine regninger elektronisk til Sygeforsikring Danmark.

Tjek om du har en forsikringsordning

De fleste sundhedsforsikringer samt fritids- og ulykkeforsikringer dækker udgifter til behandling. Nogle er tidsbegrænset og andre betaler et bestemt antal konsultationer årligt. Kontakt dit forsikringsselskab for yderligere oplysninger.

Virksomhedsordning

Gennem en virksomhedsordning med klinikken har du mulighed for, at kunne trække udgifterne til behandling fra, som en driftsudgift. Kontakt klinikken for yderligere information. Se gældende regler på linket til Dansk Kiropraktor Forening. Link www.danskkiropraktor-forening.dk under ”virksomhedsordning”.

Særligt tilskud til pensionister med helbredskort(tidligere medicinkort)

Pensionister med et helbredskort kan modtage et særligt tilskud fra kommunen på 85 % af udgifterne til behandlingen. Kontakt eventuelt kommunen for yderligere information.

Copyright (c) RygCenter Hillerød 2012. All rights reserved.