RØNTGENUNDERSØGELSE

Din sygehistorie og grundige undersøgelse vil afgøre nødvendigheden af en røntgenundersøgelse. Umiddelbart efter billederne er fremkaldt, bliver de evalueret og gennemgået sammen med dig. Således får du et vigtigt visuelt billede af din tilstand, og bedre forståelse for dit videre behandlingsforløb. Herved opnås et mere jævnt og helstøbt behandlingsforløb uden ventetid. Behandlingen kan iværksættes allerede under første konsultation, da din diagnose allerede her er afklaret.
 
Undersøgelsen er den mest benyttede metode til at visualisere skelettets knogler og led. Den udføres ved mistanke om alvorligere tilstande som brud, slidforandringer, bygningsfejl eller hvor diagnosen ikke tidligere er helt afklaret. Således benyttes røntgen næsten altid før anvendelsen af andre teknikker som CT scanning og MR scanning. Bløddele som muskler, sener og diskusforandringer ses ikke.
 
Klinikken råder over nyeste teknologi inden for røntgenanlæg. Teknikken gør det muligt at optimere billedkvaliteten, så forandringer fremstår endnu tydeligere.
 
Tværfaglig behandling og dialog med andre behandlere er en vigtig del af vores koncept. Digital røntgenundersøgelse gør det let at opbevare og kommunikere med andre behandlere f.eks. din egen læge, speciallæge eller sygehuset. Da billedet er elektronisk kan det kopieres til CD-ROM, og du kan med det samme bringe det videre uden risiko for at miste originalen. Billederne kan herefter ses på enhver windowsbaseret computer.
 
Vi kan tilbyde røntgenundersøgelse af alle kroppens knogler og led. Rygsøjlens og nakkens led samt led i arme, ben og fødder. Foretages uden ventetid og uden lægehenvisning.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at gå videre på hjemmesiden accepterer du disse cookies.  Læs mere